Балетска школа Димитрије Парлић

Министарство просвете које је годинама уназад покровитељ Сајма образовања и наставних средстава упутило је позив нашој школи да им се придружимо на Сајму, који се одржава у периоду од 21. до 29. октобра и представимо резултате школе кроз приказ тематског садржаја који обухвата креативни уметнички програм и приказ продуката талентованих ученика и наставника, како бисмо јавности показали да је образована Србија успешна Србија и како да УЧИНИМО СВЕТ БОЉИМ!
У програму који је припремила наша Школа, учествовали су ученици првог разреда основне школе, класа Ања Премчески и ученици четвртог разреда основне школе у класи Светлане Вучинић, затим ученици средње школе и то : ученици првог разреда у класи Светлане Бучевац, који су одиграли једну савремену кореогрфију и једну солистичку варијацију, ученици трећег разреда у класи Наташе Тодовић који су се представили једном групном кореографијом и једном варијацијом, ученици трећег разреда у класи Иване Пезељ са савременом кореографијом и ученици одсека народне игре у класи Марка Мићића.
Програм су испратили присутни грађани, ученици Школе који су били у посети Сајму књига, представници Министарства просвете, као и помоћник министра Просвете Милош Благојевић.
Након наступа, сви ученици и наставници обишли су Сајам књига и провели један леп и успешан дан.