ФЕСТИВАЛ БАЛЕТСКИХ ШКОЛА

РАНГ ЛИСТА ===>>REZULTATI RANG LISTA
за преузимање резултата Фестивала балетских школа Србије 2017. кликните овде ====>>REZULTATI ЗБИРНА bodovna lista


 
за редослед наступа кликните==>>Redosled takmicara festivala i podaci


 
ПЛАКАТ1smanjen


 
кликните за преузимање===>>РЕЗУЛТАТИ КОНАЧНА ЗБИРНА БОДОВНА ЛИСТА
 


кликните за преузимање===>>Prijava BALETSKI ANSAMBL
кликните за преузимање===>>Prijava GRUPNA IGRA
кликните за преузимање===>>Prijava SOLO

 


Comments are closed.